TRANS CERTIFICATION GÖZETİM VE BELGELENDİRME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sürdürülebilirlik/ Sürdürülebilir Süreç Yönetimi, Belgelendirme ve Denetim

Adres : ÇINARLI MAH. 1572 SK. NO: 33 KONAK/ İZMİR
Eposta :serifekahya@transcertcom.tr
Telefon : 0539 367 18 49
Web Sitesi : http://www.transcert.com.tr/
Hakkında :

Trans Certification Türkiye ofisi Aralık 2022’ de İzmir’ de kurulmuştur. Üçüncü taraf Belgelendirme ve Muayene kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir. “Trans Certification & Inspection International Sdn Bhd” Global Merkez Ofisi Malezya’ da bulunan bir belgelendirme kuruluşunun Türkiye ofisi olarak çalışmaktadır.  Türkiye, Endonezya, Tayland, Kore, Vietnam, Çin ofisleri ile ofis lokasyonlarında ve dünyanın diğer yerlerinde denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri sunan bağımsız bir belgelendirme kuruluşudur. Hizmet verdiği alanlar:

Sürdürülebilirlik/ Sürdürülebilir Süreç Yönetimi

Tedarik Zinciri Yönetimi

Yönetim Sistemleri Belgelendirme

Ürün Belgelendirme

Akademi/ Eğitim

Validasyon ve Verifikasyon

İç Denetim

Karbon ayak izini azaltmak ve çevresel etkiyi sınırlamak için ülkeler biyoyakıtlar gibi sürdürülebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Yenilenebilir, düşük karbonlu enerji kaynaklarına yönelik küresel bir hareket, iklim değişikliğini yavaşlatmanın anahtarıdır. Bu yeni pazara hitap etmek için Avrupa Birliği (AB), Yenilenebilir Enerji Direktifi’nde (RED) biyokütlenin sürdürülebilir üretimi ve işlenmesi için tüm AB üye ülkeleri için zorunlu parametreler oluşturmuştur.

 

Trans Certification küresel bazda tanınırlığı olan standartlar çerçevesinde sürdürülebilir süreç yönetimi süreçlerini denetler ve belgelendirir.

 


Şerife Kahya - TRANS CERTIFICATION GÖZETİM VE BELGELENDİRME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ